Om oss


Hvordan det hele startet..

Florence Design ble født høsten 2006 på et lite tettsted kalt Sundvollen, som ligger i Hole kommune, kun en times kjøretur fra Oslo. Tre ambisiøse og kreative jenter hadde en idé og designet sin første lille kolleksjon med interiør til hus og hytte og presenterte dette på Norges varemesse «Gave & Interiørmessen» i Lillestrøm høsten 2006.

Den positive responsen fra kundene ga mersmak for jentene, og interiør kolleksjonen økte betydelig de neste sesongene. Våren 2011, presenterte Florence Design også en liten kolleksjon for kvinner. Kolleksjonen ble tatt godt imot, og i dag, fire år senere, har både interiør og kleskolleksjon multiplisert seg!!

Florence Design har i dag forhandlere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. 


VÅR VISJON FOR FREMTIDEN..

Selskapets visjon er å bli sett på som et klassisk design drevet, inspirerende, høyt respektert og godt etablert norsk merkevare. Et merkevare som folk føler seg stolt over å bære. Målet for de kommende årene er jentene veldig klare på;

"Vi ønsker å fortsette å bygge merkevaren «Florence Design», ved å utvide kolleksjonene, sikre gode kvaliteter på våre produkter, og øke vår kundeportefølje både her i Norge, men også med flere forhandlere i Skandinavia og Europa. Målet er å kontinuerlig jobbe for å levere kvalitetsprodukter med et klassisk og elegant design, med et snev av det grove. Vårt interiør passer like godt hjemme som på hytta ved sjøen og på fjellet.